id: | 29795 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з впровадженням системи якості і безпечності НАССР (на матеріалах ресторану «Россоха») |
Автори: | Синявська А. |
Ключові слова: | кондитерські вироби, рослинні інгредієнти, рецептура, білково-збивний крем «Суфле» |
Дата публікації: | 2024-12-10 13:11:57 |
Останні зміни: | 2024-12-10 13:11:57 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Актуальністю є удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з впровадженням системи якості і безпечності НАССР у ЗРГ «Россоха». Мета дослідження – удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з впровадженням системи якості і безпечності НАССР у ЗРГ «Россоха». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29795 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 56 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29795.pdf Розмір : 6383302 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|