Репозиторій ВТЕІ
id: 29795
Назва: Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з впровадженням системи якості і безпечності НАССР (на матеріалах ресторану «Россоха»)
Автори: Синявська А.
Ключові слова: кондитерські вироби, рослинні інгредієнти, рецептура, білково-збивний крем «Суфле»
Дата публікації: 2024-12-10 13:11:57
Останні зміни: 2024-12-10 13:11:57
Рік видання: 2023
Аннотація: Актуальністю є удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з впровадженням системи якості і безпечності НАССР у ЗРГ «Россоха». Мета дослідження – удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з впровадженням системи якості і безпечності НАССР у ЗРГ «Россоха».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29795
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 56 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29795.pdf Розмір : 6383302 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити