Репозиторій ВТЕІ
id: 29807
Назва: Процеси та апарати харчових виробництв = Processes and devices of food production
Автори: Крижак Л. М.
Ключові слова: харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва, технологічні процеси
Дата публікації: 2024-12-10 14:32:56
Останні зміни: 2024-12-10 14:32:56
Рік видання: 2024
Аннотація: Освітня компонента «Процеси та апарати харчових виробництв» є науковим підґрунтям, на якому можуть створюватись нові технології та апаратура. Вивчення наукових основ процесів і апаратів відіграє значну роль у формуванні професійних знань майбутніх фахівців харчової і переробної промисловості. Освітньою компонентою передбачено вивчення загальних властивостей та закономірностей однотипних процесів, що відбуваються у багатьох технологіях. Узагальнення характерних процесів галузі сприяє формуванню у майбутніх фахівців необхідних знань, умінь і навичок для застосування їх сукупності у технологіях харчових виробництв.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29807
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 24 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29807.pdf Розмір : 452014 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити