id: | 29811 |
---|---|
Назва: | Економіка і управління харчових виробництв = Economics and management of food production |
Автори: | Мазуркевич І. О. |
Ключові слова: | економіка, управління, харчова промисловість, агропромисловий комплекс |
Дата публікації: | 2024-12-10 14:48:12 |
Останні зміни: | 2024-12-10 14:48:12 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Метою вивчення дисципліни «Економіка і управління харчових виробництв» є формування у майбутніх фахівців сучасного економічного мислення, глибокого комплексного розуміння проблем управління фінансово-господарською діяльністю підприємств харчової промисловості та опанування навичками їх практичного розв’язання. Робоча програма освітнього компоненту «Економіка і управління харчових виробництв» є важливою складовою підготовки фахівців в сфері харчових технологій та підготовлено відповідно до освітньої програми підготовки здобувачів галузі знань. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29811 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 30 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29811.pdf Розмір : 383806 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|