Репозиторій ВТЕІ
id: 29811
Назва: Економіка і управління харчових виробництв = Economics and management of food production
Автори: Мазуркевич І. О.
Ключові слова: економіка, управління, харчова промисловість, агропромисловий комплекс
Дата публікації: 2024-12-10 14:48:12
Останні зміни: 2024-12-10 14:48:12
Рік видання: 2024
Аннотація: Метою вивчення дисципліни «Економіка і управління харчових виробництв» є формування у майбутніх фахівців сучасного економічного мислення, глибокого комплексного розуміння проблем управління фінансово-господарською діяльністю підприємств харчової промисловості та опанування навичками їх практичного розв’язання. Робоча програма освітнього компоненту «Економіка і управління харчових виробництв» є важливою складовою підготовки фахівців в сфері харчових технологій та підготовлено відповідно до освітньої програми підготовки здобувачів галузі знань.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29811
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 30 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29811.pdf Розмір : 383806 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити