Репозиторій ВТЕІ
id: 29812
Назва: Економіка і управління харчових виробництв = Economics and management of food production
Автори: Мазуркевич І. О.
Ключові слова: економіка, управління, харчова промисловість, агропромисловий комплекс
Дата публікації: 2024-12-10 14:51:25
Останні зміни: 2024-12-10 14:51:25
Рік видання: 2024
Аннотація: Методичні рекомендації для самостійної роботи з освітнього компоненту «Економіка і управління харчових виробництв» призначені для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Самостійна робота здобувачів з курсу «Економіка і управління харчових виробництв» передбачена навчальними планами та робочою програмою освітнього компоненту.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29812
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 61 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29812.pdf Розмір : 623045 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити