| id: | 29812 |
|---|---|
| Назва: | Економіка і управління харчових виробництв = Economics and management of food production |
| Автори: | Мазуркевич І. О. |
| Ключові слова: | економіка, управління, харчова промисловість, агропромисловий комплекс |
| Дата публікації: | 2024-12-10 14:51:25 |
| Останні зміни: | 2024-12-10 14:51:25 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Методичні рекомендації для самостійної роботи з освітнього компоненту «Економіка і управління харчових виробництв» призначені для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Самостійна робота здобувачів з курсу «Економіка і управління харчових виробництв» передбачена навчальними планами та робочою програмою освітнього компоненту. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29812 |
| Тип видання: | Методичні рекомендації |
| Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 61 с. |
| Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29812.pdf Розмір : 623045 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |