Репозиторій ВТЕІ
id: 29815
Назва: Регіональна кухня Вінниччини: автентичні страви та кулінарні традиції
Автори: Іваніщева О. А.
Ключові слова: Вінниччина, кулінарія, традиції, технологія, сировина, страви
Дата публікації: 2024-12-10 15:27:00
Останні зміни: 2024-12-10 15:27:00
Рік видання: 2024
Аннотація: У статті досліджено витоки кулінарії Вінниччини, особливості кулінарних традицій та спеціалітети, тонкощі приготування символічних та найбільш відомих автентичних страв різних населених пунктів регіону. Розкрито технологічні аспекти приготування традиційних старовинних страв та виробів кухні Вінниччини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29815
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 15-17 трав. 2024 р. Вінниця, 2024. С. 144-155
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29815.pdf Розмір : 436999 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити