Репозиторій ВТЕІ
id: 29850
Назва: Управління якістю послуг в готелях і ресторанах = Quality management of services in hotels and restaurants
Автори: Рябенька М.
Ключові слова: управління якістю послуг, готельні послуги, ресторанні послуги
Дата публікації: 2024-12-11 11:19:52
Останні зміни: 2024-12-11 11:19:52
Рік видання: 2023
Аннотація: Предметом вивчення освітньої компоненти є відносини, що формуються в процесі планування, управління, забезпечення й поліпшення якості в рамках системи управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29850
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 21 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29850.pdf Розмір : 284900 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити