id: | 29893 |
---|---|
Назва: | Сутність поняття «фірмовий стиль» та його значення у формуванні іміджу закладів ресторанного господарства |
Автори: | Мазуркевич І. О. |
Ключові слова: | фірмовий стиль, імідж, бренд, ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2024-12-12 11:29:06 |
Останні зміни: | 2024-12-12 11:29:06 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Фірмовий стиль сучасного закладу ресторанного бізнесу сприяє формуванню його іміджу та допомагає споживачеві виокремити заклад серед конкурентів, а також, що найважливіше, швидко відрізнити продукцію та послуги цього підприємства від пропозицій конкурентів. Аналізуючи стан розвитку ресторанного бізнесу встановлено, що з кожним роком зростає кількість закладів з унікальним візуальним стилем. Тому розробка фірмового стилю на підприємствах ресторанного господарства, потребує інноваційних рішень, та постійного розвитку, щоб залишатися результативним засобом вирішення стратегічних маркетингових завдань. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29893 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Стратегії управління інноваціями в сучасній економіці : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 1 верес. 2023 р. Одеса : Східноєвропейський центр наукових досліджень, 2023. С. 138-141 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29893.pdf Розмір : 704510 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|