id: | 29894 |
---|---|
Назва: | Теоретико-методологічні аспекти оцінки зовнішнього середовища функціонування ресторанного підприємства |
Автори: | Мазуркевич І. О. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, ресторанне господарство, зовнішнє середовище, фактори, SWOT-аналіз |
Дата публікації: | 2024-12-12 11:32:56 |
Останні зміни: | 2024-12-12 11:32:56 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Дана стаття містить дослідження теоретичних аспектів сутності та основних складових зовнішнього середовища функціонування підприємств ресторанного бізнесу. Особливу увагу приділено методичним підходам щодо оцінки зовнішнього середовища функціонування закладів ресторанного господарства з позицій їх впливу на ефективність діяльності суб’єктів бізнесу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29894 |
Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
Видавництво: | Індустрія гостинності: стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Вінниця, 19 жовт. 2023 р. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2023. С. 16-24 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29894.pdf Розмір : 611080 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|