Репозиторій ВТЕІ
id: 29894
Назва: Теоретико-методологічні аспекти оцінки зовнішнього середовища функціонування ресторанного підприємства
Автори: Мазуркевич І. О.
Ключові слова: ресторанний бізнес, ресторанне господарство, зовнішнє середовище, фактори, SWOT-аналіз
Дата публікації: 2024-12-12 11:32:56
Останні зміни: 2024-12-12 11:32:56
Рік видання: 2023
Аннотація: Дана стаття містить дослідження теоретичних аспектів сутності та основних складових зовнішнього середовища функціонування підприємств ресторанного бізнесу. Особливу увагу приділено методичним підходам щодо оцінки зовнішнього середовища функціонування закладів ресторанного господарства з позицій їх впливу на ефективність діяльності суб’єктів бізнесу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29894
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Індустрія гостинності: стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Вінниця, 19 жовт. 2023 р. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2023. С. 16-24
Розташовується в колекціях: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29894.pdf Розмір : 611080 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити