id: | 29900 |
---|---|
Назва: | Нові підходи у створені молочних продуктів нового покоління |
Автори: | Крижак Л. М. |
Ключові слова: | метабіотики, функціональні харчові продукти, мікробні консорціоми, мікробіоти |
Дата публікації: | 2024-12-12 12:01:31 |
Останні зміни: | 2024-12-12 12:01:31 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Метабіотики – продукти метаболізму і структурні компоненти пробіотичних мікроорганізмів. Це нове покоління препаратів, що сприяють нормалізації роботи мікрофлори кишківника. На відміну від пробіотиків (живих бактерій), метабіотики не містять живих бактерій. Вони не руйнуються під впливом шлункового соку, прийомання антибіотиків і травних ферментів, а також не вступають у конфлікт із мікробіотою організму – тобто не володіють недоліками пробіотиків. Завдяки своїм властивостям, метабіотики поліпшують травлення і підсилюють імунний статус організму, не порушуючи його корисної мікрофлори. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29900 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 6 жовт. 2022 р. Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. С. 175-177 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29900.pdf Розмір : 446929 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|