id: | 29959 |
---|---|
Назва: | Теоретичні основи та практичні аспекти обліку та аналізу напівфабрикатів і готової продукції (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Бріз-Т», м. Вінниця) |
Автори: | Вікнянська А. |
Ключові слова: | аналіз, напівфабрикати, готова продукція |
Дата публікації: | 2024-12-13 12:51:48 |
Останні зміни: | 2024-12-13 12:51:48 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Суб’єкту бізнесу слід виготовляти лиш таку готову продукцію, яка на ринку буде користуватися попитом у споживачів. У свою чергу, наступний операційний процес, зокрема, реалізації готової продукції, виступає вагомим чинником впливу на фінансовий результат діяльності господарюючого суб’єкта, оскільки значною мірою визначає суму отримання чистого доходу від реалізації готової продукції та, як наслідок, базу до оподаткування податком на прибуток. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29959 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 59 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29959.pdf Розмір : 5412011 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|