Репозиторій ВТЕІ
id: 29971
Назва: Фактори, що впливають на конкурентоспроможність закладів ресторанного господарства
Автори: Мазуркевич І. О., Вівсюк І. О.
Ключові слова: конкурентоспроможність, ресторанне господарство, фактори впливу на конкурентоспроможність, сфера послуг, воєнний стан
Дата публікації: 2024-12-13 13:28:15
Останні зміни: 2024-12-13 13:28:15
Рік видання: 2022
Аннотація: Бізнес ресторанного господарства є однією з найвагоміших складових сфери послуг. Під час настання періоду епідеміологічної кризи у 2020 р. сфера послуг, особливо ресторанний бізнес, зазнало різких негативних змін, пов’язаних з карантинними обмеженнями. Необхідно було негайно приймати рішучі дії задля того, щоб залишатися конкурентоспроможними на ринку. Під час початку повномасштабної війни ресторанний бізнес майже зупинився в Україні. Вторгнення вбило бізнес у звичному розумінні. Ті, хто залишився або зміг відновити роботу, опинилися у новій реальності. Змінилися меню і ціни, клієнти та їх уподобання. Таким чином, визначено у статті проаналізовано поняття «конкурентоспроможність підприємства» та запропоноване визначення даного поняття для закладів ресторанного господарства. Визначено фактори впливу на конкурентоспроможність в умовах воєнного стану.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29971
Тип видання: Стаття у закордонних наукових виданнях
Видавництво: Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. 2022. Vol.10, № 1. Р. 91-93
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29971.pdf Розмір : 2022300 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити