id: | 29971 |
---|---|
Назва: | Фактори, що впливають на конкурентоспроможність закладів ресторанного господарства |
Автори: | Мазуркевич І. О., Вівсюк І. О. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність, ресторанне господарство, фактори впливу на конкурентоспроможність, сфера послуг, воєнний стан |
Дата публікації: | 2024-12-13 13:28:15 |
Останні зміни: | 2024-12-13 13:28:15 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Бізнес ресторанного господарства є однією з найвагоміших складових сфери послуг. Під час настання періоду епідеміологічної кризи у 2020 р. сфера послуг, особливо ресторанний бізнес, зазнало різких негативних змін, пов’язаних з карантинними обмеженнями. Необхідно було негайно приймати рішучі дії задля того, щоб залишатися конкурентоспроможними на ринку. Під час початку повномасштабної війни ресторанний бізнес майже зупинився в Україні. Вторгнення вбило бізнес у звичному розумінні. Ті, хто залишився або зміг відновити роботу, опинилися у новій реальності. Змінилися меню і ціни, клієнти та їх уподобання. Таким чином, визначено у статті проаналізовано поняття «конкурентоспроможність підприємства» та запропоноване визначення даного поняття для закладів ресторанного господарства. Визначено фактори впливу на конкурентоспроможність в умовах воєнного стану. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29971 |
Тип видання: | Стаття у закордонних наукових виданнях |
Видавництво: | Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. 2022. Vol.10, № 1. Р. 91-93 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29971.pdf Розмір : 2022300 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|