id: | 29977 |
---|---|
Назва: | Проблеми ідентифікації та виявлення фальсифікації молочних продуктів |
Автори: | Крижак Л. М., Калініна Г. П. |
Ключові слова: | ідентифікація, фальсифікація, молочні продукти |
Дата публікації: | 2024-12-13 15:27:06 |
Останні зміни: | 2024-12-13 15:27:06 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | За останні роки асортимент і виробництво молочних продуктів в Україні значно зросли. Нові економічні відносини призвели до відкритості ринку, в тому числі і до зростання фальсифікованих і контрафактних товарів, серед яких молочні продукти зайняли одне з провідних місць. Фальсифікація (від лат. – підробляю) – це дії, що спрямовані на обман споживача підробкою товару з корисливою метою. Фальсифікація може розглядатися як дії, спрямовані на погіршення споживчих властивостей товару чи на зменшення його кількості під час збереження найбільш характерних, але неістотних для його використання за призначенням властивостей. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29977 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Полтава, 25 берез. 2022. Полтава, 2022. С. 52-55 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29977.pdf Розмір : 833842 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|