Репозиторій ВТЕІ
id: 29981
Назва: Заквашувальна композиція при створені харчових продуктів оздоровчого призначення
Автори: Крижак Л. М.
Ключові слова: заквашувальні композиції, харчові продукти оздоровчого призначення
Дата публікації: 2024-12-13 16:00:53
Останні зміни: 2024-12-13 16:00:53
Рік видання: 2021
Аннотація: В усіх країнах світу широке розповсюдження отримали вторинні імуннодефіцитні стани, які провокують нездатність організму людини протистояти несприятливим факторам, що є причиною виникнення великої кількості захворювань. На сьогодні дуже важливим завданням є використання різних засобів для підвищення та нормалізації імунітету. Визнаними імуномодуляторами є пробіотичні бактерії. Тому розробка і впровадження у виробництво продуктів харчування, збагачених пробіотиками (біфідо- й лактобактеріями), зокрема, йогуртів оздоровчого призначення, є актуальним завданням.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29981
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Theory and practice of modern science : collection of scientific papers «SCIENTIA» International scientific and theoretical conference. Krakow, Republic of Poland. November 12, 2021. Krakow, 2021. Vol. 1. P. 59-61
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29981.pdf Розмір : 1010241 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити