Репозиторій ВТЕІ
id: 29984
Назва: Удосконалення технології приготування м’ясних страв волинської кухні (за матеріалами фізичної особи-підприємця Швець Олени Миколаївни, кафе «Озерце», с. Озерце, Волинська обл.)
Автори: Сюмка С.
Ключові слова: удосконалення, технологія, меню, українська волинська кухня, КОМП, страва
Дата публікації: 2024-12-16 10:17:56
Останні зміни: 2024-12-16 10:17:56
Рік видання: 2024
Аннотація: Гастрономічні враження від нових місць – одна з головних складових справжньої подорожі. Завдяки етнічній неоднорідності та сусідству з безліччю країн Україна може похвалитися широким розмаїттям гастрономічно-локальних кухонь з особливими технологіями та стравами в меню. Тому удосконалення технології приготування м’ясних страв в волинській кухні є актуальною темою для готельно-ресторанного комплексу «Острів» в кафе «Озерце» власниці фізичної особи-підприємця Швець Олени Миколаївни, с. Озерце, Волинської області.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29984
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29984.pdf Розмір : 6218515 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити