id: | 29984 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології приготування м’ясних страв волинської кухні (за матеріалами фізичної особи-підприємця Швець Олени Миколаївни, кафе «Озерце», с. Озерце, Волинська обл.) |
Автори: | Сюмка С. |
Ключові слова: | удосконалення, технологія, меню, українська волинська кухня, КОМП, страва |
Дата публікації: | 2024-12-16 10:17:56 |
Останні зміни: | 2024-12-16 10:17:56 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Гастрономічні враження від нових місць – одна з головних складових справжньої подорожі. Завдяки етнічній неоднорідності та сусідству з безліччю країн Україна може похвалитися широким розмаїттям гастрономічно-локальних кухонь з особливими технологіями та стравами в меню. Тому удосконалення технології приготування м’ясних страв в волинській кухні є актуальною темою для готельно-ресторанного комплексу «Острів» в кафе «Озерце» власниці фізичної особи-підприємця Швець Олени Миколаївни, с. Озерце, Волинської області. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29984 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29984.pdf Розмір : 6218515 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|