id: | 29985 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології приготування страв зі свинини з використанням Sous Vide (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Арден Палац», смт Сатанів, Хмельницька обл.) |
Автори: | Рейма М. |
Ключові слова: | удосконалення, страви, меню, технологія, Sous Vide, філе свинини |
Дата публікації: | 2024-12-16 10:22:46 |
Останні зміни: | 2024-12-16 10:22:46 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Тривалий період пандемії та війна причинили значну шкоду економіці країни. В наш час ресторанний бізнес в Україні переживає не найкращі часи. Вимушеність переходити до режиму обмежень, зменшення потоку клієнтів та загроза фінансової стабільності стали реальними викликами для багатьох рестораторів. Але очевидно що по закінченню цього нестабільного періоду почнеться розквіт, відбудеться повернення старих темпів розвитку та їх нарощення. Тому потрібно продовжувати розвиватися щоб зустріти цей період підготовленими. Щоб мати можливість відповідати рівню конкурентів і міжнародним стандартам. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29985 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29985.pdf Розмір : 4942740 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|