id: | 29987 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології приготування кавових напоїв з нетрадиційної сировини (за матеріалами фізичної особи-підприємця Онищука Віктора Володимировича, кав’ярня «Coffee Tower», м. Вінниця ) |
Автори: | Онищук В. |
Ключові слова: | удосконалення, альтернативне молоко, кава, кавовий напій, технологія, нетрадиційна сировина |
Дата публікації: | 2024-12-16 10:30:27 |
Останні зміни: | 2024-12-16 10:30:27 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Питання удосконалення технології приготування кавових напоїв з нетрадиційної сировини досліджували такі відомі вчені та науковці, як-от: Власенко В. В., Семко Т. В., Гаваза Є. В., Ільчук М. М., Каспій О. П., Тюха І. В. та інші. Проте використання нетрадиційної сировини для приготування кавових напоїв – це не лише забаганки споживачів, але й актуальна проблема сьогодення, обумовлена повною або частковою відмовою споживачів від традиційного коровʼячого молока відповідно до ряду причин, що повʼязані зі станом здоровʼя, моральними, релігійними нормами, особливостями смакових вподобань тощо, яка щороку зростає, що змушує власників закладів ресторанного господарства постійно урізноманітнювати меню. При цьому склад та властивості коровʼячого молока і альтернативних видів молока значно відрізняється, що потребує подальшого вивчення технологій приготування кавових напоїв та порівняння складу і властивостей коров’ячого молока й альтернативних видів молока. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29987 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 57 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29987.pdf Розмір : 5144317 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|