id: | 29989 |
---|---|
Назва: | Розробка технології приготування круп’яних страв для шкільного дитячого харчування (за матеріалами Приватного підприємства «Школьник Плюс», кафе «Школьник Плюс», м. Київ) |
Автори: | Дорош С. |
Ключові слова: | технологія, дитяче харчування, розробка, їжа, круп'яні страви, шкільне харчування |
Дата публікації: | 2024-12-16 10:36:10 |
Останні зміни: | 2024-12-16 10:36:10 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | У ранньому віці величезне значення відіграє правильне харчування, адже саме від нього залежить як сьогодення дітей, так і їхнє майбутнє. Так, їжа не лише є джерелом енергії, але й надає організму потрібні будівельні матеріали для зростання та розвитку. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29989 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29989.pdf Розмір : 5241379 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|