Репозиторій ВТЕІ
id: 29989
Назва: Розробка технології приготування круп’яних страв для шкільного дитячого харчування (за матеріалами Приватного підприємства «Школьник Плюс», кафе «Школьник Плюс», м. Київ)
Автори: Дорош С.
Ключові слова: технологія, дитяче харчування, розробка, їжа, круп'яні страви, шкільне харчування
Дата публікації: 2024-12-16 10:36:10
Останні зміни: 2024-12-16 10:36:10
Рік видання: 2024
Аннотація: У ранньому віці величезне значення відіграє правильне харчування, адже саме від нього залежить як сьогодення дітей, так і їхнє майбутнє. Так, їжа не лише є джерелом енергії, але й надає організму потрібні будівельні матеріали для зростання та розвитку.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29989
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29989.pdf Розмір : 5241379 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити