Репозиторій ВТЕІ
id: 30011
Назва: Управління поведінкою персоналу та формування організаційної культури в закладах ресторанного господарства (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Тераса», піцерія «il Molino», м. Київ)
Автори: Вознюк А.
Ключові слова: ресторанний бізнес, піцерія, персонал, поведінка персоналу, організаційна культура
Дата публікації: 2024-12-16 15:26:07
Останні зміни: 2024-12-16 15:26:07
Рік видання: 2024
Аннотація: Мета кваліфікаційної роботи полягає в теоретичному обґрунтуванні та емпіричному дослідженні особливостей управління поведінкою персоналу та формування організаційної культури в закладах ресторанного господарства.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30011
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 66 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30011.pdf Розмір : 1262942 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити