Репозиторій ВТЕІ
id: 30012
Назва: Інноваційний менеджмент та його впровадження в діяльність закладів ресторанного господарства (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Селіванової Світлани Миколаївни, ресторан «Мадам Класік», м. Вінниця)
Автори: Шапельський В.
Ключові слова: ресторанний бізнес, менеджмент, інноваційний менеджмент, інноваційні підходи, інновації
Дата публікації: 2024-12-16 15:27:24
Останні зміни: 2024-12-16 15:27:24
Рік видання: 2024
Аннотація: Метою кваліфікаційної роботи є всебічний аналіз теоретичних основ інноваційного менеджменту та практичного застосування інноваційних підходів у діяльності закладів ресторанного господарства.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30012
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 65 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30012.pdf Розмір : 6149733 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити