id: | 30012 |
---|---|
Назва: | Інноваційний менеджмент та його впровадження в діяльність закладів ресторанного господарства (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Селіванової Світлани Миколаївни, ресторан «Мадам Класік», м. Вінниця) |
Автори: | Шапельський В. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, менеджмент, інноваційний менеджмент, інноваційні підходи, інновації |
Дата публікації: | 2024-12-16 15:27:24 |
Останні зміни: | 2024-12-16 15:27:24 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Метою кваліфікаційної роботи є всебічний аналіз теоретичних основ інноваційного менеджменту та практичного застосування інноваційних підходів у діяльності закладів ресторанного господарства. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30012 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 65 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 30012.pdf Розмір : 6149733 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|