Репозиторій ВТЕІ
id: 30013
Назва: Розробка технології приготування страв з нерибних продуктів моря (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Войтко Поліни Павлівни, ресторан «Cтарий замок», м. Гнівань, Вінницька обл.)
Автори: Пращук Д.
Ключові слова: ресторанний бізнес, нерибні продукти моря, нові технології приготування
Дата публікації: 2024-12-16 15:28:22
Останні зміни: 2024-12-16 15:28:22
Рік видання: 2024
Аннотація: Мета кваліфікаційної роботи – розробка технології приготування страв з нерибних продуктів моря на матеріалах ресторану «Старий замок».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30013
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30013.pdf Розмір : 2569218 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити