id: | 30014 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології приготування меренгового рулету з використанням регіональної сировини (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Поперечного Вадима Валентиновича, ресторан «Вів’єр», м. Тульчин, Вінницька обл.) |
Автори: | Шмалюх Д. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, кондитерські вироби, меренговий рулет, нові технології, конкурентоспроможність |
Дата публікації: | 2024-12-16 15:29:14 |
Останні зміни: | 2024-12-16 15:29:14 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Мета кваліфікаційної роботи полягає в розробці та впровадженні в практику ресторану нової технології приготування меренгового рулету з використанням регіональної сировини, яка дозволить підвищити конкурентоспроможність закладу та задовольнити потреби сучасних споживачів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30014 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 63 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 30014.pdf Розмір : 2060969 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|