Репозиторій ВТЕІ
id: 30014
Назва: Удосконалення технології приготування меренгового рулету з використанням регіональної сировини (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Поперечного Вадима Валентиновича, ресторан «Вів’єр», м. Тульчин, Вінницька обл.)
Автори: Шмалюх Д.
Ключові слова: ресторанний бізнес, кондитерські вироби, меренговий рулет, нові технології, конкурентоспроможність
Дата публікації: 2024-12-16 15:29:14
Останні зміни: 2024-12-16 15:29:14
Рік видання: 2024
Аннотація: Мета кваліфікаційної роботи полягає в розробці та впровадженні в практику ресторану нової технології приготування меренгового рулету з використанням регіональної сировини, яка дозволить підвищити конкурентоспроможність закладу та задовольнити потреби сучасних споживачів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30014
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 63 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30014.pdf Розмір : 2060969 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити