id: | 30016 |
---|---|
Назва: | Ефективність функціонування закладів ресторанного господарства з національною кухнею та шляхи її підвищення (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Гіпаніс плюс», ресторан «NUMO», м. Вінниця) |
Автори: | Волторниста С. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, національна кухня, ефективність діяльності ресторану |
Дата публікації: | 2024-12-16 15:31:39 |
Останні зміни: | 2024-12-16 15:31:39 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Мета дослідження полягає у комплексному аналізі діяльності ресторану «NUMO» з метою оцінки його ефективності та розробки рекомендацій щодо подальшого розвитку. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30016 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 62 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 30016.pdf Розмір : 1386533 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|