Репозиторій ВТЕІ
id: 30016
Назва: Ефективність функціонування закладів ресторанного господарства з національною кухнею та шляхи її підвищення (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Гіпаніс плюс», ресторан «NUMO», м. Вінниця)
Автори: Волторниста С.
Ключові слова: ресторанний бізнес, національна кухня, ефективність діяльності ресторану
Дата публікації: 2024-12-16 15:31:39
Останні зміни: 2024-12-16 15:31:39
Рік видання: 2024
Аннотація: Мета дослідження полягає у комплексному аналізі діяльності ресторану «NUMO» з метою оцінки його ефективності та розробки рекомендацій щодо подальшого розвитку.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30016
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 62 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30016.pdf Розмір : 1386533 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити