Репозиторій ВТЕІ
id: 30017
Назва: Система професійного зростання персоналу та її роль у діяльності закладів ресторанного господарства (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Зарічнюк Наталії Володимирівни, бар-сидерія «Білий налив», м. Вінниця)
Автори: Загоруй Д.
Ключові слова: ресторанний бізнес, персонал, професійне зростання, стимулювання праці, продуктивність праці
Дата публікації: 2024-12-16 15:32:57
Останні зміни: 2024-12-16 15:32:57
Рік видання: 2024
Аннотація: Мета кваліфікаційної роботи полягає в комплексному аналізі впливу системи професійного розвитку співробітників на ефективність роботи закладів харчування.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30017
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 57 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30017.pdf Розмір : 1420980 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити