Репозиторій ВТЕІ
id: 30019
Назва: Удосконалення технології приготування фуршетних тістечок (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Бавули Світлани Володимирівни, кейтерингова компанія «Щастя Є», м. Вінниця)
Автори: Уманчук Я.
Ключові слова: ресторанний бізнес, кейтерингова компанія, технологія приготування, фуршетні тістечка, якість продукції
Дата публікації: 2024-12-16 15:37:40
Останні зміни: 2024-12-16 15:37:40
Рік видання: 2024
Аннотація: Метою дослідження є розробка та впровадження нових, більш ефективних технологій приготування фуршетних тістечок, які дозволять підвищити якість продукції, розширити асортимент та задовольнити зростаючі вимоги споживачів, з урахуванням досвіду кейтерингової компанії «Щастя Є».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30019
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 70 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30019.pdf Розмір : 7094357 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити