id: | 30019 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології приготування фуршетних тістечок (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Бавули Світлани Володимирівни, кейтерингова компанія «Щастя Є», м. Вінниця) |
Автори: | Уманчук Я. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, кейтерингова компанія, технологія приготування, фуршетні тістечка, якість продукції |
Дата публікації: | 2024-12-16 15:37:40 |
Останні зміни: | 2024-12-16 15:37:40 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Метою дослідження є розробка та впровадження нових, більш ефективних технологій приготування фуршетних тістечок, які дозволять підвищити якість продукції, розширити асортимент та задовольнити зростаючі вимоги споживачів, з урахуванням досвіду кейтерингової компанії «Щастя Є». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30019 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 70 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 30019.pdf Розмір : 7094357 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|