id: | 30026 |
---|---|
Назва: | Технологія виробництва твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока |
Автори: | Семко Т. В. |
Ключові слова: | молоко, пастеризація, високотемпературна обробка, ультрависокотемпературна обробка молока |
Дата публікації: | 2024-12-17 14:49:10 |
Останні зміни: | 2024-12-17 14:49:10 |
Рік видання: | 2015 |
Аннотація: | У даній статті описані результати дослідження компромісних методів обробки молока (високотемпературних). Проблема, яка пов’язана з підвищенням якості і сиропридатності молока-сировини та удосконаленням технологічного процесу виробництва натуральних твердих сирів, відноситься до найважливіших. Вирішення її дозволить скоротити тривалість технологічного процесу, розширити асортимент твердих натуральних сирів і збільшити обсяги виробництва. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30026 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. 2015. Вип. 15, Т. 1. С. 181-186 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 30026.pdf Розмір : 360458 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|