Репозиторій ВТЕІ
id: 30026
Назва: Технологія виробництва твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока
Автори: Семко Т. В.
Ключові слова: молоко, пастеризація, високотемпературна обробка, ультрависокотемпературна обробка молока
Дата публікації: 2024-12-17 14:49:10
Останні зміни: 2024-12-17 14:49:10
Рік видання: 2015
Аннотація: У даній статті описані результати дослідження компромісних методів обробки молока (високотемпературних). Проблема, яка пов’язана з підвищенням якості і сиропридатності молока-сировини та удосконаленням технологічного процесу виробництва натуральних твердих сирів, відноситься до найважливіших. Вирішення її дозволить скоротити тривалість технологічного процесу, розширити асортимент твердих натуральних сирів і збільшити обсяги виробництва.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30026
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. 2015. Вип. 15, Т. 1. С. 181-186
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30026.pdf Розмір : 360458 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити