| id: | 30035 |
|---|---|
| Назва: | Нові види послуг та впровадження їх у діяльність закладів ресторанного господарства концептуального спрямування (за матеріалами Споживчого товариства «Лідер», ресторан «Mon plaisir», смт. Муровані Курилівці, Вінницька обл.) |
| Автори: | Грабовська Б. |
| Ключові слова: | послуга, основна послуга, додаткова послуга, новітні підходи, банкетне обслуговування, ресторанне господарство |
| Дата публікації: | 2024-12-19 11:23:49 |
| Останні зміни: | 2024-12-19 11:23:49 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | У кваліфікаційній роботі розкрито зміст та сутність поняття «послуги». Розкрито особливості надання послуг в закладах ресторанного господарства. Проведено оцінку та аналіз діяльності ресторану «Mon Plaisir». Проаналізовано особливості надання послуг у досліджуваному закладі. Проведено дослідження новітніх підходів до організації банкетного обслуговування у ресторані «Mon Plaisir». Впроваджено нові заходи для організації банкетного обслуговування в досліджуваному закладі. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30035 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 57 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30035.pdf Розмір : 1451140 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |