| id: | 30155 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування тирамісу (за матеріалами фізичної особи-підприємця Коровко Аліни Ярославівни, ресторан «La Cucina», м. Вінниця) |
| Автори: | Кавун О. |
| Ключові слова: | технологія, якість, сировина |
| Дата публікації: | 2024-12-30 09:51:37 |
| Останні зміни: | 2024-12-30 09:51:37 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Метою цього дослідження є вдосконалення технології виробництва тирамісу шляхом впровадження у процес відходів рослинної сировини, зокрема кавового шламу, та вивчення його впливу на органолептичні й фізико-хімічні характеристики бісквітних виробів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30155 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30155.pdf Розмір : 1712913 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |