Репозиторій ВТЕІ
id: 30157
Назва: Розробка технології приготування кондитерських виробів з використанням фруктово-ягідної сировини (за матеріалами фізичної особи-підприємця Крижанівського Богдана Анатолійовича, кав`ярня «My Kava», м. Вінниця)
Автори: Кравцов Є.
Ключові слова: технологія, якість, сировина
Дата публікації: 2024-12-30 09:57:38
Останні зміни: 2024-12-30 09:57:38
Рік видання: 2024
Аннотація: Метою роботи є вдосконалення технології приготування десерту брауні шляхом додавання до його рецептури такої фруктово-ягідної сировини, як сушена вишня та журавлина.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30157
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30157.pdf Розмір : 1060985 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити