| id: | 30158 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування супу-пюре з використанням місцевої сировини (за матеріалами фізичної особи-підприємця Педорченко Ольги Сергіївни, готельно-ресторанний комплекс «Drive club», м. Вінниця) |
| Автори: | Лайдольф А. |
| Ключові слова: | технологія, якість, сировина |
| Дата публікації: | 2024-12-30 09:59:31 |
| Останні зміни: | 2024-12-30 09:59:31 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Мета кваліфікаційної роботи – удосконалення технології приготування супу-пюре з використанням місцевої сировини. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30158 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 66 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30158.pdf Розмір : 1931750 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |