| id: | 30162 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування страв грузинської кухні з риби (за матеріалами фізичної особи-підприємця Тхоржевського Вадима Валерійовича, ресторан «Лезгинка», м. Вінниця)м |
| Автори: | Третяк В. |
| Ключові слова: | технологія, якість, сировина |
| Дата публікації: | 2024-12-30 10:41:16 |
| Останні зміни: | 2024-12-30 10:41:16 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Мета дослідження – удосконалення технології приготування страв грузинської кухні з риби та впровадження у ресторані «Лезгинка». |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30162 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30162.pdf Розмір : 1744814 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |