id: | 30210 |
---|---|
Назва: | Розробка технології приготування страв з використанням sous vide (за матеріалами фізичної особи-підприємця Яворської Алли Юріївни, ресторан «RADO.rest», м. Хмільник, Вінницької обл.) |
Автори: | Науменко В. |
Ключові слова: | технологія виробництва, рецептура, качина грудка, сувід, морквяне пюре, ананасовий чатні, рисова чіспа |
Дата публікації: | 2025-01-06 10:08:14 |
Останні зміни: | 2025-01-06 10:08:14 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Актуальністю є дослідження і розробка та впровадженням у ресторані «RADO.rest» сучасних технологій приготування страв з використанням Sous Vide. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30210 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 60 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 30210.pdf Розмір : 5883681 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|