Репозиторій ВТЕІ
id: 30210
Назва: Розробка технології приготування страв з використанням sous vide (за матеріалами фізичної особи-підприємця Яворської Алли Юріївни, ресторан «RADO.rest», м. Хмільник, Вінницької обл.)
Автори: Науменко В.
Ключові слова: технологія виробництва, рецептура, качина грудка, сувід, морквяне пюре, ананасовий чатні, рисова чіспа
Дата публікації: 2025-01-06 10:08:14
Останні зміни: 2025-01-06 10:08:14
Рік видання: 2024
Аннотація: Актуальністю є дослідження і розробка та впровадженням у ресторані «RADO.rest» сучасних технологій приготування страв з використанням Sous Vide.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30210
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 60 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30210.pdf Розмір : 5883681 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити