Репозиторій ВТЕІ
id: 30211
Назва: Удосконалення технології приготування крафтового морозива (за матеріалами фізичної особи-підприємця Шелемби Інни Євгенієвни, кафе «Пікнік», м. Вінниця)
Автори: Сандуляк Т.
Ключові слова: технологія виробництва, рецептура, молочна сировина, фісташка, фісташкова паста, морозиво
Дата публікації: 2025-01-06 10:11:04
Останні зміни: 2025-01-06 10:11:04
Рік видання: 2024
Аннотація: Актуальністю роботи є удосконалення технології приготування крафтового морозива на матеріалах кафе «Пікнік».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30211
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30211.pdf Розмір : 5760990 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити