Репозиторій ВТЕІ
id: 30212
Назва: Удосконалення технології виробництва паштетів (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідністю «Верест» ТМ «Хмельницькі ковбаси», с. Гірчична, Хмельницька обл.")
Автори: Іванова А.
Ключові слова: равлики, м'ясні паштети, м'ясна сировина, технологія, виробництво
Дата публікації: 2025-01-06 10:12:11
Останні зміни: 2025-01-06 10:12:11
Рік видання: 2024
Аннотація: Удосконалення технології м’ясних паштетів з використанням м’яса виноградного равлика для збільшення асортименту повноцінних продуктів на основі м’ясної сировини є актуальною науково-прикладною задачею.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30212
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 63 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30212.pdf Розмір : 6326621 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити