id: | 30212 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва паштетів (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідністю «Верест» ТМ «Хмельницькі ковбаси», с. Гірчична, Хмельницька обл.") |
Автори: | Іванова А. |
Ключові слова: | равлики, м'ясні паштети, м'ясна сировина, технологія, виробництво |
Дата публікації: | 2025-01-06 10:12:11 |
Останні зміни: | 2025-01-06 10:12:11 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Удосконалення технології м’ясних паштетів з використанням м’яса виноградного равлика для збільшення асортименту повноцінних продуктів на основі м’ясної сировини є актуальною науково-прикладною задачею. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30212 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 63 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 30212.pdf Розмір : 6326621 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|