Репозиторій ВТЕІ
id: 30213
Назва: Удосконалення технології виробництва кисломолочного сиру (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «АверсаУкраїна», м. Вінниця»)
Автори: Туровська О.
Ключові слова: технологія виробництва, рецептура, сир кисломолочний, КСБ, риб'ячий жир, сироп шипшини
Дата публікації: 2025-01-06 10:20:06
Останні зміни: 2025-01-06 10:20:06
Рік видання: 2024
Аннотація: Актуальністю є удосконалення технології виробництва кисломолочного сиру, а саме технології виробництв сиру кисломолочного, збагаченого КСБ з додаванням риб’ячого жиру та сиропу шипшини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30213
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30213.pdf Розмір : 5009518 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити