id: | 30213 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва кисломолочного сиру (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «АверсаУкраїна», м. Вінниця») |
Автори: | Туровська О. |
Ключові слова: | технологія виробництва, рецептура, сир кисломолочний, КСБ, риб'ячий жир, сироп шипшини |
Дата публікації: | 2025-01-06 10:20:06 |
Останні зміни: | 2025-01-06 10:20:06 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Актуальністю є удосконалення технології виробництва кисломолочного сиру, а саме технології виробництв сиру кисломолочного, збагаченого КСБ з додаванням риб’ячого жиру та сиропу шипшини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30213 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 30213.pdf Розмір : 5009518 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|