Репозиторій ВТЕІ
id: 30214
Назва: Удосконалення технології виробництва ковбасних виробів з використанням горіхів (за матеріалами «Приватне підприємство «Фірма» Зерно», с. Іванівка, Вінницької області»)
Автори: Смоголюк А.
Ключові слова: технологія виробництва, рецептура, м'ясна сировина, горіхи, ковбасні вироби
Дата публікації: 2025-01-06 10:21:45
Останні зміни: 2025-01-06 10:21:45
Рік видання: 2024
Аннотація: Актуальністю є удосконалення технології виробництва ферментованих ковбасних виробів з використанням горіхів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30214
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30214.pdf Розмір : 5125468 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити