| id: | 30228 |
|---|---|
| Назва: | Дослідження можливостей інноваційного обладнання AMC у ресторанних технологіях |
| Автори: | Семко Т. В., Іваніщева О. А., Пахомська О. В., Корчак М. І. |
| Ключові слова: | ресторан, технології, режими, інновації, обладнання, інтелектуальні системи, конструкція, можливості |
| Дата публікації: | 2025-01-06 10:55:11 |
| Останні зміни: | 2025-01-06 10:55:11 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | У статті проаналізовано переваги інтелектуального посуду АМС для різних категорій користувачів, висвітлено особливості інтелектуальної системи приготування їжі AMC Premium Cooking System. У навчальній лабораторії технології ресторанної продукції Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ апробовано унікальні технологічні можливості системи при оптимальних температурах приготування та функції контролю часу приготування. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30228 |
| Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Видавництво: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. 2024. Вип. 24, Т. 2. С. 176-185 |
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30228.pdf Розмір : 1073508 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |