| id: | 30373 |
|---|---|
| Назва: | Сучасні дослідження харчової науки = Modern research in food science |
| Автори: | Крижак Л. М. |
| Ключові слова: | сучасні дослідження. харчова наука |
| Дата публікації: | 2025-01-10 15:42:06 |
| Останні зміни: | 2025-01-10 15:42:06 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Метою вивчення дисципліни «Сучасні дослідження харчової науки» є опанування здобувачами вищої освіти знань методик наукових досліджень, сучасних досягнень харчової науки, досліджень у технологіях харчових виробництв та ресторанної продукції, знань з основ інтелектуальної власності та її захисту. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30373 |
| Тип видання: | Робоча програма |
| Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 28 с. |
| Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30373.pdf Розмір : 770561 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |