id: | 30373 |
---|---|
Назва: | Сучасні дослідження харчової науки = Modern research in food science |
Автори: | Крижак Л. М. |
Ключові слова: | сучасні дослідження. харчова наука |
Дата публікації: | 2025-01-10 15:42:06 |
Останні зміни: | 2025-01-10 15:42:06 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Метою вивчення дисципліни «Сучасні дослідження харчової науки» є опанування здобувачами вищої освіти знань методик наукових досліджень, сучасних досягнень харчової науки, досліджень у технологіях харчових виробництв та ресторанної продукції, знань з основ інтелектуальної власності та її захисту. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30373 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 28 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 30373.pdf Розмір : 770561 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|