Репозиторій ВТЕІ
id: 30373
Назва: Сучасні дослідження харчової науки = Modern research in food science
Автори: Крижак Л. М.
Ключові слова: сучасні дослідження. харчова наука
Дата публікації: 2025-01-10 15:42:06
Останні зміни: 2025-01-10 15:42:06
Рік видання: 2023
Аннотація: Метою вивчення дисципліни «Сучасні дослідження харчової науки» є опанування здобувачами вищої освіти знань методик наукових досліджень, сучасних досягнень харчової науки, досліджень у технологіях харчових виробництв та ресторанної продукції, знань з основ інтелектуальної власності та її захисту.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30373
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 28 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30373.pdf Розмір : 770561 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити