Репозиторій ВТЕІ
id: 30469
Назва: Товарознавство. Харчові продукти (розділ «Харчові продукти тваринного походження») = Science of commodities. Food products (sections «Food products of animal origin»)
Автори: Шарко В. В., Василишина О. В.
Ключові слова: товарознавство, харчові продукти, продукти тваринного походження
Дата публікації: 2025-01-13 18:21:15
Останні зміни: 2025-01-13 18:21:15
Рік видання: 2021
Аннотація: Завдання до лабораторних занять з дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» (Розділ «Харчові продукти тваринного походження») складено згідно з робочою програмою для здобувачів галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та комерційна логістика» освітнього ступеня «бакалавр». Метою викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» є формування у здобувачів вищої освіти цілісно-структурованої системи знань, умінь та навичок щодо споживних властивостей, якості та асортименту харчових продуктів, чинників їх формування, контролю й зберігання у сферах виробництва, товаропросування та споживання.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30469
Тип видання: Завдання до практичних занять
Видавництво: : завд. до лаб. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 83 с.
Розташовується в колекціях: Практичні завдання/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30469.pdf Розмір : 780223 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити