Репозиторій ВТЕІ
id: 30604
Назва: Удосконалення технології приготування страв японської кухні шляхом додавання регіональної сировини (на матеріалах доставки японської кухні та піци «OKIDOKI» )
Автори: Олійник В. В.
Ключові слова: страви японської кухні, регіональна, рецептура, запечені роли
Дата публікації: 2025-01-15 11:52:39
Останні зміни: 2025-01-15 11:52:39
Рік видання: 2023
Аннотація: Метою роботи є удосконалення технології приготування страв японської кухні шляхом додавання регіональної сировини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30604
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 35 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30604.pdf Розмір : 3301801 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити