id: | 30604 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології приготування страв японської кухні шляхом додавання регіональної сировини (на матеріалах доставки японської кухні та піци «OKIDOKI» ) |
Автори: | Олійник В. В. |
Ключові слова: | страви японської кухні, регіональна, рецептура, запечені роли |
Дата публікації: | 2025-01-15 11:52:39 |
Останні зміни: | 2025-01-15 11:52:39 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Метою роботи є удосконалення технології приготування страв японської кухні шляхом додавання регіональної сировини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30604 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 35 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 30604.pdf Розмір : 3301801 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|