| id: | 30788 | 
|---|---|
| Назва: | Conceptual principles of ethnic restaurants = Концептуальні засади діяльності ресторанів етнічного спрямування | 
| Автори: | Riabenka M. O., Ivanishcheva O. A. | 
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, послуги, концепції, тренди, італійська кухня | 
| Дата публікації: | 2025-01-16 17:10:45 | 
| Останні зміни: | 2025-01-16 17:10:45 | 
| Рік видання: | 2023 | 
| Аннотація: | Ресторанне господарство є динамічною та висококонкурентною галуззю сфери обслуговування. Тому пошук нових та утримання постійних споживачів продукції та послуг закладів ресторанного господарства є важливою проблемою на сьогоднішній день. У статті проаналізовано сукупність ресторанів з італійською кухнею у місті Вінниця, висвітлено особливості їх функціонування та фактори, які формують їх конкурентоздатність: асортимент продукції, комплекс основних та додаткових послуг. Визначено концептуальні засади діяльності ресторанів етнічного спрямування, що дасть можливість прогнозувати успішну господарську діяльність закладу. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30788 | 
| Тип видання: | Стаття у закордонних наукових виданнях | 
| Видавництво: | Scientific World Journal. 2023. Iss. 19, Part 2. Р. 38-42. DOI: 10.30888/2663-5712.2023-19-02-042 | 
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30788.pdf Розмір : 1427787 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|  | |