Репозиторій ВТЕІ
id: 30788
Назва: Conceptual principles of ethnic restaurants = Концептуальні засади діяльності ресторанів етнічного спрямування
Автори: Riabenka M. O., Ivanishcheva O. A.
Ключові слова: ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, послуги, концепції, тренди, італійська кухня
Дата публікації: 2025-01-16 17:10:45
Останні зміни: 2025-01-16 17:10:45
Рік видання: 2023
Аннотація: Ресторанне господарство є динамічною та висококонкурентною галуззю сфери обслуговування. Тому пошук нових та утримання постійних споживачів продукції та послуг закладів ресторанного господарства є важливою проблемою на сьогоднішній день. У статті проаналізовано сукупність ресторанів з італійською кухнею у місті Вінниця, висвітлено особливості їх функціонування та фактори, які формують їх конкурентоздатність: асортимент продукції, комплекс основних та додаткових послуг. Визначено концептуальні засади діяльності ресторанів етнічного спрямування, що дасть можливість прогнозувати успішну господарську діяльність закладу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30788
Тип видання: Стаття у закордонних наукових виданнях
Видавництво: Scientific World Journal. 2023. Iss. 19, Part 2. Р. 38-42. DOI: 10.30888/2663-5712.2023-19-02-042
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30788.pdf Розмір : 1427787 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити