| id: | 30797 | 
|---|---|
| Назва: | Впровадження концепції Zero-Waste в інноваційних технологіях харчових продуктів | 
| Автори: | Загоруйко А. С., Іваніщева О. А. | 
| Ключові слова: | Zero-Waste технології, сировина. заощадження, прибуток, ресторанне господарство | 
| Дата публікації: | 2025-01-17 14:41:55 | 
| Останні зміни: | 2025-01-17 14:41:55 | 
| Рік видання: | 2023 | 
| Аннотація: | Сьогодні однією з головних місій проєктів із ресурсозбереження є реалізація принципів Zero Waste («концепція нульових відходів») через створення унікальних безвідходних технологій, які передбачають максимально повне використання в процесі виробництва сировинних і паливно-енергетичних ресурсів без утворення шкідливих для навколишнього середовища відходів, повторну переробку й утилізацію відходів або їх знешкодження перед поверненням у природне середовище. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30797 | 
| Тип видання: | Тези доповіді | 
| Видавництво: | Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-Waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 4-5 груд. 2023 р. Полтава : ПУЕТ, 2023. С. 42-44 | 
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30797.pdf Розмір : 1082502 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|  | |