Репозиторій ВТЕІ
id: 30797
Назва: Впровадження концепції Zero-Waste в інноваційних технологіях харчових продуктів
Автори: Загоруйко А. С., Іваніщева О. А.
Ключові слова: Zero-Waste технології, сировина. заощадження, прибуток, ресторанне господарство
Дата публікації: 2025-01-17 14:41:55
Останні зміни: 2025-01-17 14:41:55
Рік видання: 2023
Аннотація: Сьогодні однією з головних місій проєктів із ресурсозбереження є реалізація принципів Zero Waste («концепція нульових відходів») через створення унікальних безвідходних технологій, які передбачають максимально повне використання в процесі виробництва сировинних і паливно-енергетичних ресурсів без утворення шкідливих для навколишнього середовища відходів, повторну переробку й утилізацію відходів або їх знешкодження перед поверненням у природне середовище.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30797
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-Waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 4-5 груд. 2023 р. Полтава : ПУЕТ, 2023. С. 42-44
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30797.pdf Розмір : 1082502 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити