Репозиторій ВТЕІ
id: 30801
Назва: Аналіз чинників, що впливають на асортимент, якість та конкурентоспроможність рулетів» (за матеріалами Приватного акціонерного товариства «Вінницька кондитерська фабрика», м. Вінниця)
Автори: Гром Д.
Ключові слова: ринок борошняних кондитерських виробів, асортимент рулетів, якість рулетів, конкурентоспроможність рулетів, чинники якості рулетів
Дата публікації: 2025-01-17 14:54:37
Останні зміни: 2025-01-17 14:54:37
Рік видання: 2024
Аннотація: Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр присвячена аналізу впливів різних факторів на асортимент, якість та конкурентоспроможність рулетів вітчизняного виробництва.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30801
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 72 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30801.pdf Розмір : 6360022 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити