Репозиторій ВТЕІ
id: 30802
Назва: Формування споживних властивостей соків в умовах виробництва, оцінка їх конкурентоспроможності (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія-Вінниця», м. Вінниця)
Автори: Єрємєєв Д.
Ключові слова: ринок соків, споживні властивості соків, асортимент соків, якість соків, конкурентоспроможність соків, чинники якості рулетів
Дата публікації: 2025-01-17 15:05:26
Останні зміни: 2025-01-17 15:05:26
Рік видання: 2024
Аннотація: Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр присвячена розробці науково обґрунтованих пропозицій щодо покращення споживних властивостей соків на етапах виробництва та підвищення їх конкурентоспроможності в умовах ТОВ «Солодка Мрія-Вінниця».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30802
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30802.pdf Розмір : 5911485 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити