| id: | 30802 | 
|---|---|
| Назва: | Формування споживних властивостей соків в умовах виробництва, оцінка їх конкурентоспроможності (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія-Вінниця», м. Вінниця) | 
| Автори: | Єрємєєв Д. | 
| Ключові слова: | ринок соків, споживні властивості соків, асортимент соків, якість соків, конкурентоспроможність соків, чинники якості рулетів | 
| Дата публікації: | 2025-01-17 15:05:26 | 
| Останні зміни: | 2025-01-17 15:05:26 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр присвячена розробці науково обґрунтованих пропозицій щодо покращення споживних властивостей соків на етапах виробництва та підвищення їх конкурентоспроможності в умовах ТОВ «Солодка Мрія-Вінниця». | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30802 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30802.pdf Розмір : 5911485 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|  | |