Репозиторій ВТЕІ
id: 30803
Назва: Формування якості та конкурентоспроможності напівкопчених ковбас в умовах виробництва (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Трохименко Руслан Анатолійович, ТМ Війтівські ковбаси, с. Війтівка, Гайсинський р-н, Вінницька обл.)
Автори: Мішин В.
Ключові слова: ринок ковбасних виробів, асортимент напівкопчених ковбас, якість напівкопчених ковбас, конкурентоспроможність напівкопчених ковбас, чинники якості ковбасних виробів
Дата публікації: 2025-01-17 15:07:05
Останні зміни: 2025-01-17 15:07:05
Рік видання: 2024
Аннотація: Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр присвячена аналізу впливів різних факторів на формування якості та конкурентоспроможності напівкопчених ковбас в умовах виробництва.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30803
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30803.pdf Розмір : 6253422 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити