| id: | 30837 | 
|---|---|
| Назва: | Technology improvement of turkish sweets using regional raw materials = Удосконалення технологій турецьких солодощів з використанням регіональної сировини | 
| Автори: | Fialkovska L., Kryzhak L. | 
| Ключові слова: | технологія, солодощі, вітаміни, інгредієнти, вишневий та лимонний сік, властивості, харчова цінність | 
| Дата публікації: | 2025-01-19 19:19:12 | 
| Останні зміни: | 2025-01-19 19:19:12 | 
| Рік видання: | 2023 | 
| Аннотація: | У статті досліджено технологічні особливості приготування турецьких десертів з додаванням регіональної сировини. Обґрунтовано доцільність використання вишневого соку для заправки шербету, який використовується з метою просочування печива «Шекерпаре». | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30837 | 
| Тип видання: | Стаття у закордонних наукових виданнях | 
| Видавництво: | Modern engineering and innovative technologies. 2023. Iss. 26, Part 1. Р. 56-59 | 
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30837.pdf Розмір : 565664 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|  | |