Репозиторій ВТЕІ
id: 30870
Назва: Товарознавство. Харчові продукти = Science of commodities. Food products
Автори: Андрусенко Н.
Ключові слова: товарознавство, харчові продукти, продукти тваринного походження
Дата публікації: 2025-01-19 22:00:14
Останні зміни: 2025-01-19 22:00:14
Рік видання: 2022
Аннотація: Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» складено згідно з робочою програмою для здобувачів галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30870
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 22 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30870.pdf Розмір : 330187 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити