| id: | 30870 | 
|---|---|
| Назва: | Товарознавство. Харчові продукти = Science of commodities. Food products | 
| Автори: | Андрусенко Н. | 
| Ключові слова: | товарознавство, харчові продукти, продукти тваринного походження | 
| Дата публікації: | 2025-01-19 22:00:14 | 
| Останні зміни: | 2025-01-19 22:00:14 | 
| Рік видання: | 2022 | 
| Аннотація: | Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» складено згідно з робочою програмою для здобувачів галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30870 | 
| Тип видання: | Методичні рекомендації | 
| Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 22 с. | 
| Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30870.pdf Розмір : 330187 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|  | |