| id: | 30872 | 
|---|---|
| Назва: | Підходи до оцінки рівня лояльності споживачів органічної продукції = The process of formation and assessment of the level of consumer loyalty organic products | 
| Автори: | Шарко В., Андрусенко Н., Василишина О. | 
| Ключові слова: | органічна продукція, лояльність, споживач, ринок, підприємство, середовище | 
| Дата публікації: | 2025-01-19 22:11:37 | 
| Останні зміни: | 2025-01-19 22:11:37 | 
| Рік видання: | 2022 | 
| Аннотація: | У роботі досліджені теоретичні та практичні аспекти дослідження лояльності споживачів органічної продукції за сучасних умов посилення конкурентної боротьби та глобалізації продовольчого ринку. Представлена комбінована методика оцінки рівня лояльності споживачів, яка надала б повні та достовірні дані та була придатна для практичної діяльності підприємств. Отримані результати наукового дослідження даної статті дозволить підприємствам з виробництва органічної продукції скоригувати дії у напрямі побудови довгострокових взаємовигідних відносин зі споживачем, а також стане запорукою досягнення інших цілей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані з високим рівнем лояльності споживачів. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30872 | 
| Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України | 
| Видавництво: | Вісник Хмельницького національного університету. 2022. № 3. С. 299-307 | 
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30872.pdf Розмір : 438002 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|  | |