| id: | 30903 | 
|---|---|
| Назва: | Розробка напоїв з молочної сироватки | 
| Автори: | Фіалковська Л. В. | 
| Ключові слова: | технологія, якість, сировина, напої, технологія напоїв, молочна сироватка | 
| Дата публікації: | 2025-01-20 03:39:25 | 
| Останні зміни: | 2025-01-20 03:39:25 | 
| Рік видання: | 2022 | 
| Аннотація: | Проблема повного та раціонального використання сироватки є актуальною незалежно від отриманих обсягів, методів організації виробництва і форм власності. Вона супроводжує виробництво білково-жирових продуктів – сирів, сиру і казеїну – протягом усього існування людства і функціонування молочної справи. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30903 | 
| Тип видання: | Тези доповіді | 
| Видавництво: | Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти : зб. наук. пр. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 17-18 трав. 2022 р. Київ : НУБІП, 2022. С. 123-125 | 
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30903.pdf Розмір : 613901 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|  | |