| id: | 30944 | 
|---|---|
| Назва: | Технологія виробництва безлактозного морозива | 
| Автори: | Фіалковська Л. В. | 
| Ключові слова: | молоко, сировина, морозиво, аналіз, технологія, рецептура, схема, обладнання, якість | 
| Дата публікації: | 2025-01-20 15:30:06 | 
| Останні зміни: | 2025-01-20 15:30:06 | 
| Рік видання: | 2021 | 
| Аннотація: | У статті представлена розробка рецептури та сучасної технології безлактозного морозива. Проводилися оцінка якості безлактозного морозива (органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники). | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30944 | 
| Тип видання: | Тези доповіді | 
| Видавництво: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 14-16 верес. 2021 р. Вінниця, 2021. Ч. 3. С. 260-265 | 
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30944.pdf Розмір : 363266 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|  | |