| id: | 30951 | 
|---|---|
| Назва: | Крафт у технології сиров՚ялених ковбас | 
| Автори: | Крижак Л. М. | 
| Ключові слова: | крафт, технологія м'ясних виробів, сиров՚ялені ковбаси | 
| Дата публікації: | 2025-01-21 09:47:33 | 
| Останні зміни: | 2025-01-21 09:47:33 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | Сиров’ялені м’ясопродукти є об’єктом постійного ринкового попиту. Незважаючи на те, що протягом століть створено численні різновиди продукції в усіх частинах світу, сиров’ялені м’ясні продукти постійно привертають увагу виробників і дослідників, що працюють у харчовій м’ясопереробній галузі, та спрямовують свої дослідження на пошук нових стратегій для підвищення якості цих продуктів. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30951 | 
| Тип видання: | Тези доповіді | 
| Видавництво: | Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Полтава, 24 груд. 2024 р. Полтава : ПДАУ, 2024. С. 167-169 | 
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30951.pdf Розмір : 2071297 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|  | |